top of page
Cerca
 • Immagine del redattoreEl Pincha Uvas

Un any i mig

La Covid ens ha canviat la vida.
La fet ens ha fet veure el que som realment.

Els que tenen una ment negativa no fan res més que queixar-se de tot i de tothom.


"Vull recuperar la meva vida, els polítics són un desastre, ara no sé ni què puc fer o no puc fer, el meu jefe està gestionant molto malament la situació, si jo pogués decidir ho faria d'una manera completament diferent, la meva el marit no s’aixeca del sofà, els meus fills no se'n sortiran".

I així sense parar. Sense treva. Incansablement. Sense pauses.


Els que tenen una ment positiva intenten trobar les coses boniques.


"Finalment puc treballar des de casa perquè ho desitjo des de fa anys, estic content de poder passar molt de temps amb els meus fills, m'he adonat que donava massa importància a les coses superflues, he començat a fer esport i gimnàstica a casa, com és meravellós llegir llibres?, he tornat a dibuixar / cuinar / escriure, que precioses les trucades d’aquell amic meu, el món s’ha parat i ara el gaudeixo més, he après a estimar-me ".

I així sense parar. Sense treva. Incansablement. Sense pauses.


Jo ara mateix estic molt orgullós dels meus fills.

Aquesta situació no els és fàcil.

No ho és per a ningú.

Però en aquells anys en què es defineix la personalitat i es necessita la socialitat, la vida, els primers amors, sentir-se gran encara que sigui petit ... en definitiva, si es té aquesta edat és difícil afrontar una pandèmia mondial.

I estic molt orgullós dels meus tres raigs de sol.

No es queden parats. Pateixen, però no es rendeixen. Busquen llocs i oportunitats per veure la bellesa. I són nois positius.

Tenen alts i baixos. Tots els tenim per sort. Som persones, no robots.

I ells són un gran exemple per mi.


I jo?

Penso en aquell "any i mig".

"Any i mig" de què?

 • de creixement del meu nebot sense poder-lo veure.

 • de trucades i missatges amb la meva germana. La trobo a faltar com l’aire.

 • de temps que he passat sense veure el meu cunyat. És un home tímid, em demostra que m'aprecia a través de molts petits detalls que ni tan sols nota. S'estima infinitamente a la meva germana, sempre fa coses, és present a les videotrucades tot i que, com a bon pagès, preferira treballar la terra en lloc de parlar a través d'un telèfon mòbil. I ho fa per la meva germana. I per a mi.

 • de pensar en la meva tieta, que es va jubilar fa dos anys i que no he vist desde llavors. Trobo a faltar les super xerrades que fem desde que jo tenia 14 anys.

 • de pensar en el meu cosí, que hauria d’haver vingut a veure’m amb el seu xicot fa un temps i no hem tingut cap més oportunitat.

 • de recordar-me de les meves tietes d'Olot i Andorra, o la gent de Calaf, amb qui ens vam retrobar fa alguns anys gràcies (en part) a aquest blog.

 • de desitjar tornar a veure els amics que estimo amb bogeria, "Josep, Josep, Emma, ​​Maria Rosa, Emma, ​​Lourdes". Creixen. Creixem. I també ho fan els nostres fills. Però tots ho fem a distància. I ens trobem a faltar.


Des de fa "un any i mig" la vida es viu d'una manera diferent.

I desde de l'agost del 2019, desde fa "un any i mig", no puc veure persones que són importants per a mi.


Penso en la meva germana.

Ens truquem molt.

Ens ajudem molt desde la distància.

I pensem un en l'altra encara més sovint.

Penso en l’abraçada dolça, llarga, profunda, i forta que ens donem des de fa anys cada vegada que ens veiem.

Tingui ganes que pugui torni a passar.


Aquesta post no tindrà fotos. Treballs amb fusta. Aventures. O "teudissate".


És important aprendre a dir el que sents.

Sense dubtes ni vergonya.

 • Amics meus: us estimo i us trobo a faltar.

 • Família. t'estimo. I et trobo a faltar.

 • Raigs de sols. Us estimo. Sóu la meva vida. I estic orgullós de vosaltres.

 • Esther. T'estimo molt. I et trobo a faltar.


Que aquest "any i mig" ens ajudi a entendre el que és important.

Que aquest "any i mig" ens ajudi a descobrir el que ens fa sentir vius i persones de veritat.

Que aquest "any i mig" ens serveixi per estimar les coses noves que passen.


Que aquest "any i mig" també us serveixi a vosaltres que esteu llegint.

No us quedeu al món dels "negatius".

Busqueu la llum. Busquem la llum.

I diguem-nos les coses boniques que sentim.

17 visualizzazioni

Comments


GPTempDownload (8).jpg

EL PINCHA UVAS

bottom of page